Maandelijkse vrouwen perikelen.


Ken je dat? Dat gevoel dat de dingen niet meer gaan zoals ze gingen. Dat er zelfs dagen zijn dat alles tegen lijkt te zitten. Dat je vele emoties voelt maar geen idee waar ze vandaan komen of wat er nu eigenlijk scheelt?

Ik wel. Ik heb dat gevoel nu! Weken gaan goed en dan plots komt dat weer. Het zit me niet lekker gevoel. Alles stagneert gevoel. Het is nu tijd voor iets anders gevoel. Maar WAT?

Zucht……

Ik ben een vrouw. Een gevoelige vrouw die over het algemeen best goed weet wat ze wil. Daarnaast ben ik ook moeder en liefdespartner van een heel fijne man. Of toch niet? Hmm.... Ik weet het niet. Ik weet het gewoon even echt niet meer. Ik voel me Grrr.....

Nu zittend in de zon staar ik voor me uit met niets om handen. Op het feit na dan dat ik nu even mijn laptop heb gepakt om van me af te schrijven. Toch even het gevoel dat ik IETS doe. Want een ondernemende vrouw, lover en moeder die niets doet, dat kan eigenlijk niet. Dus op deze manier voel ik me nog enigszins nuttig (wat je nuttig kan noemen natuurlijk).

Zucht……

Wat is dat nu met mij? Depressiviteit? Midlife crisis? Of gewoon ongesteld? Of allemaal tegelijkertijd? Ja dat zou ook nog kunnen. Want dat kunnen vrouwen ook heel goed. Alles tegelijkertijd doen. Multitasking noemen ze dat.

Nou ik zal je zeggen; “Dat er maar snel iemand mijn task overneemt dan, want ik vind het ronduit klote dit gevoel.” Ik kan er ook niets mee en wil er eigenlijk ook niets mee. Net zoals die kloten, daar kan ik ook niets mee.

Hoewel….? Dat kan ik eigenlijk wel, maar vandaag niet.