top of page

Yoni de-armouring massage?

"Ondertussen is het alweer iets meer dan 2 weken geleden dat ik een full-body (incl. mijn yoni) de-armouring massage bij jou heb mogen ontvangen."

Dit was de openings zin van een bericht welke een cliënte aan mij toe zond zo'n twee dagen geleden. Wat er in dat bericht stond maakte mij helemaal blij. Ik dacht yes, weer een vrouw die ontdekt heeft wat een full-body de-armouring met een mens kan doen en wat het verschil in energie is, als je langdurig geen "piek" orgasme ervaart. Vaak krijg ik van mensen de vraag wat nu een yoni of lingam de-armouring massage eigenlijk is en waarom ze in hemelsnaam zouden stoppen met het krijgen van een zogenaamd "piek" orgasme. Toen ik het bericht van deze cliënte had gelezen, heb ik haar direct gevraagd of ik haar verhaal in een blog mocht delen met de wereld. Want eerlijk is eerlijk, haar verhaal is veel interessanter om te lezen dan mijn uitleg over een full-body yoni de-armouring massage en stoppen met klaarkomen. Gelukkig zei ze: "Ja".

Liselotte: "Ik heb tot en met 11 november de 21 dagen challenge gedaan. Een challenge waar jij mij op attendeerde. 21 Dagen wel seksueel actief, maar geen orgasme met contracties ervaren. Ik was begonnen op 28 oktober. De 21 dagen heb ik dus helaas niet geheel volbracht. En hier heb ik achteraf wel spijt van. Want het was zó niet nodig geweest om te "pieken".

Ik heb gemerkt tijdens de challenge dat ik het super fijn vind om in mijn (seksuele) energie te zitten en mezelf bijna dagelijks “aan” te zetten. Nu ik een "piek" orgasme heb gehad merk ik het verschil zo duidelijk in energie niveau en hoe ik me voelde voor de "piek" en na de "piek". Echter, mijn hele leven lang niet meer "pieken" dat zal niet gebeuren, maar de keuze om het (veel) vaker niet te doen, die voel ik enorm!

De full-body de-armouring massage die ik op 30 oktober heb mogen ontvangen van jou, was meer dan een kadootje. Ik had geen idee wat het met mij zou doen, maar wel dat ik het spannend vond. Bernadette, je hebt mij voor we begonnen heel goed uitgelegd wat ik kon verwachten en waar ik aan mee kon werken. Daardoor heb je mij enorm op mijn gemak gesteld. Tijdens de massage ben ik meegegaan met de ontspanning in de triggerpoints (de pijnpunten). Dat lukte mij heel goed en juist door het er bij blijven en door de pijn heen ademen, kon er lucht komen. Ik heb vreselijk veel losgelaten met tranen en schreeuwen en dat vond ik GEWELDIG! Waar het verdriet vandaan kwam, waar het over ging, was niet belangrijk. Dat het eruit was. Dat was belangrijk.

Alle ervaringen in mijn leven zie ik als groei en daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. Al met al duurde de massage 3 uur. Ik voelde me enorm gekoesterd door jou. Je hield mij erg in de gaten. Keek naar mijn gezicht, voelde mijn lichaam, checkte hoe het ging en je was enorm zorgzaam in het ECHT bij mij zijn. Ik ervoer een enorme warmte en liefde, waardoor ik in totale overgave kon gaan.

Een paar dagen na de de-armouring massage heb ik met iemand gevreeën die ik niet kende. Dat had ik nog nooit eerder gedaan, met een vreemde zomaar in bed belanden. Maar de klik was er, en het voelde goed. En met hem heb ik een bliss, een extase ervaring gehad. We hebben wel 5 uur lang gevreeën zonder een piek te ervaren. Ook hij had geen ejaculatie. De intensiteit was ENORM. En ik moest aan je denken. Denken aan wat je me vertelde toen ik bij je was. Dat het bij jou en je partner lijkt alsof de eikel en baarmoedermond een dans maken met elkaar. Dat ervoer ik namelijk ook. Er was ineens een electriciteit, er gebeurde iets, we voelden het allebei en het was alsof er intern een herkenning was van het bij elkaar zijn.

Wowwww, wat een magistraal gevoel. Ik denk echt dat de de-armouring mijn yoni meer wakker gemaakt heeft. Weer terug gebracht naar haar natuurlijke staat van zijn met meer gevoeligheid en dat dit mede daarom kon gebeuren.

En wat ik bij hem ook ontdekte, is dat ik kon deep throaten zonder kokhalzen. Hij gleed echt zo door mijn huig, mijn keel in en er was ruimte. Nog nooit gehad! Zooo mooi...... Dus daar ook wat opgeruimd/geopend. Super fijn! Dank je wel lieve Bernadette, voor je toewijding en je deskundigheid in lichaam en EQ!

Ik weet nu al dat ik deze massage nog vaker ga doen, “onderhoudsbeurten”."

Liefs, Liselotte

Liselotte, ik dank je voor deze mooie woorden. Het was een eer om je te mogen bedienen en je bent meer dan welkom om nog eens te komen "onderhoudsbeurten".

xxx

Bernadette

Ook nieuwsgierig geworden naar een yoni de-armouring massage? Ga dan naar onze website voor nog meer info of om een afspraak te maken.

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page