top of page

Ode aan de welbewuste penis.

Jongeheer, leuter, lid, lul, pielemuis, piemel, pik, plasser, rampetamper, roede, snikkel, fallus, lingam, piemel of penis.

Sommige mensen kunnen bij het lezen van deze woorden leuterig of lullig reageren maar ik wil het nu wel eens heel bewust hebben over de penis van een man.

Waarom? Omdat ik als vrouw graag onder de aandacht wil brengen dat een lid niet zomaar een ding is om mee te plassen of te rampestampen, maar ook in staat is om een welbewuste penis te zijn met daadwerkelijk “hersencellen” in zijn kop.

En gelukkig kom ik steeds meer mannen tegen die maar al te graag zo’n welbewuste penis willen hebben. Het helpt hen namelijk om vanuit verbinding te reageren en om een betere partner in bed te worden.

Wat is een welbewuste penis?

Een welbewuste penis is in staat om:

  • In een optimale conditie te komen en te blijven

  • In zijn volle glorie zichzelf en zijn omgeving intens te voelen.

  • Te weten wanneer hij bij een ander naar binnen mag of juist niet

  • Aan te voelen onder welke hoek hij het beste naar binnen kan gaan om ultiem genot te geven en te ervaren

  • Pijnlijke plekken in de vagina te ontdekken en deze om te toveren tot zacht orgastisch weefsel

  • Vroegtijdige ejaculeren te voorkomen

  • Te beseffen dat hij al zijn opgebouwde stress en spanning niet moet ontladen op het meest gevoelige en ontvankelijke plekje van een vrouw, namelijk de vagina

  • Het hele lichaam van een man te betrekken in seksuele interactie en in het dagelijks leven (het is dus niet meer een “onderdeel” van het lichaam)

Een welbewuste penis weet dat goede seks draait om verbinding. Verbinding met het hele lijf waar hij aan vast zit. Hij heeft geen enkele behoefte om zijn spel te beëindigen door een (vroegtijdige) ejaculatie maar wil gewoon uren aan één stuk doen wat hij het leukste vindt. Plezier geven en ontvangen.

Een goede conditie helpt daarbij. Door in een goede conditie te verkeren en ejaculatie uit te stellen is een man in staat om twee andere vormen van orgasmes te beleven. Deze orgasmes zijn vele malen intenser en kunnen wel een half uur duren i.p.v. een paar seconden.

Daarnaast weet een welbewuste penis hoe hij een vrouw kan helpen haar veilig te voelen zodat zij zich makkelijker volledig over kan geven. En heren geloof mij maar: Dit is wat vrouwen het liefste willen! Veiligheid en zichzelf volledig overgeven aan een welbewuste penis en een welbewuste/present man.

5 stappen om van jouw penis een

welbewuste penis te maken

Stap 1

Stap over jouw eigen ego heen en wees mans genoeg om te erkennen dat je nooit te oud bent om nog nieuwe dingen te leren.

"You are never too old to learn"

Stap 2

Ontdoe jezelf van blokkades in jouw lijf. Met name de blokkades in jouw bekkengebied zoals je penis, perineum en anus. Want stress, angsten en onderdrukte gevoelens zorgen onbewust voor blokkades in je lichaam. Ook veel porno kijken en "verkeerd" en veelvuldig masturberen met ejaculatie zorgen voor blokkades. Deze blokkades (die ook in je anus zitten) zijn o.a. een reden waarom mannen vroegtijdig klaarkomen. Ook belemmeren deze blokkades (onbewust) je dagelijkse leven. Je sluit je af, vlucht, bent misschien snel geërgerd of juist heel hyperactief. Eigenlijk raak je uit verbinding met jezelf en anderen. Door het lichaam te ontdoen van deze blokkades d.m.v. bijvoorbeeld een tantrische de-armouring massage maak je de weg vrij om je eigen energie weer door heel je lichaam te laten stromen en je penis een welbewuste penis te maken. Zowel je lichaam

als geest gaan weer open. Dus Opening Up your body is mijn advies (zoek een professionele tantra massage therapeut die dit aanbiedt).

Stap 3

Anders masturberen zonder frictie. De masturbatie beweging die gemaakt wordt is voornamelijk gericht op (snel en hard) op en neer te bewegen en dan ook nog het liefst de eikel erbij betrekken. Door deze beweging te maken duw je jouw penis als het ware naar binnen toe. Dit kan leiden tot blokkades en een kortere penis. Een goede penis de-armouring, kan de penis in sommige gevallen zelfs tot 5 cm verlengen. Probeer daarom vanaf de schacht (bij de buik) naar de eikel toe te bewegen maar stop de beweging net voor de eikel. Laat dan los en begin dan weer vanaf je schacht naar beneden. Daarnaast geef ik als tip mee om te masturberen met glijmiddel. Dat zorgt ervoor dat je veel minder frictie hebt. Omdat de eikel nu niet mee wordt genomen voelt het prettig aan maar heb je niet direct de drang om klaar te komen.

Stap 4

Slow down! Laat een penis die superhard en geil is, eerst wat meer ontspannen. Dit kun je o.a. doen door jouw penis iets naar beneden te buigen en denkbeeldig diep in en uit te ademen door je pik en ballen. Een meer ontspannen penis voelt voor vrouwen overigens ook veel lekkerder aan in de vagina. Doe alle handelingen tijdens masturbatie of tijdens het vrijen eens in slow-motion en laat het doel van klaarkomen eens helemaal los.

Stap 5

Laat de hersencellen in de eikel zijn weg zelf zoeken ipv je jongeheer “lullig” in een vagina te “soppen”. Een welbewuste penis heeft in mijn beleving serieus “hersencellen” in zijn eikel zitten. Het is net alsof er een ingebouwd navigatiesysteem in zit dat precies weet welk plekje het aan moet raken om de eventuele blokkades in een vagina op te zoeken en weg te halen. Door bewust tijd te nemen en hier volledig mee aanwezig te zijn, wordt het voor een vrouw makkelijker om haar eventuele blokkades en pijnlijke plekken los te laten. De “hersencellen” in een eikel zijn daarna in staat om de penis al vibrerend de meest orgastische plekjes in de vagina te activeren om haar vervolgens vele en meervoudige orgasmes te geven zonder dat het mannelijk lichaam beweegt.

Je kunt je nu wellicht voorstellen wat dat gaat doen met het seksleven van zowel de man als de vrouw. Het vertrouwen in elkaar wordt vergroot en het genot onderling versterkt.

Ik als vrouw kan enkel zeggen; “Ode aan deze welbewuste penis”.

Bernadette

Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page