top of page

voor Jullie

 

"Ik voelde me altijd heel erg onzeker. Zeker als het om mijn eigen jonge heer ging en de omgang met vrouwen. Ik had geen idee hoe ik een vrouw echt kon laten genieten. Door de massage ben ik mijn eigen lijf weer echt gaan voelen en daarnaast heeft Bernadette mij geleerd hoe ik een vrouw kan laten genieten. Ik voel me nu relaxter en begrijp vrouwen beter."

"Ik heb mijn vriend verrast met een privé sessie. Ik wilde heel graag leren hoe ik mijn vriend een penis massage kon geven en daarnaast leek het me ook iets om onze relatie weer wat spannender te maken. Ik heb nooit echt geleerd hoe ik met een penis om kan gaan en in het verleden voelde ik soms schaamte en onzekerheid als ik een man masturbeerde. Door de sessie voel ik me nu zelfzekerder en weet ik precies hoe ik mijn vriend lekker kan laten genieten. Echt een aanrader." 

Willen jullie je ontdoen van onnodige (onbewuste) ballast in je lijf?

Langer en intens(er) genieten van elkaar in het dagelijks leven en tijdens seks?

Meer fun en playfulness in je relatie brengen?

Voordelen intieme koppel massage

 

Door de de-armouring massage voel je jezelf en je partner veel beter

V  De penis en vagina zijn veel gevoeliger en zachter

V Je kan beide andere orgasmes gaan ervaren

V De man is in staat om met zijn penis de vrouw intenser genot te geven

V Jullie (seks-)leven zal intenser zijn met meer fun and playfulness

V Vanuit verbinding ervaar je fysieke en "energetische" seks (Tantra)

V  De magie komt weer terug in je relatie

V Kijk bij "voor hem" en "voor haar" voor nog meer individuele voordelen

Barefoot Couple
Waarom?

 

Stress, drukte op je werk, thuis, kinderen, familie en je partner vragen soms meer energie van je dan je eigenlijk hebt. Op een bepaald moment barst de bom of je sluit je juist volledig af. Blokkades hopen zich op in je lichaam en je bent niet meer in staat om jezelf te voelen laat staan je partner. Hoe mooi is het dan om via een privé sessie of een workshop elkaar weer intiem te ontmoeten, elkaar te ontdoen van blokkades, elkaar weer opnieuw te voelen door verbinding en er nog een hoop lol bij beleven ook. Opening Up. Je leert misschien nieuwe dingen op seksueel vlak welke de weg vrij maken om in aanraking te komen met andere orgasmes en die je thuis verder kan blijven oefenen. Boek nu en verdiep je relatie.

De-armouring penis en vagina. Hoe?

Laat je penis, vagina en anus de-armouren d.m.v. een tantrische (de-armouring) massage. Zo'n massage zorgt er voor dat je lichaam weer open gaat en vrij wordt gemaakt van (onbewuste) blokkades. Ik leer jullie beide stap voor stap hoe je dit bij elkaar kan doen. Ik geef theoretische uitleg maar laat ook ter plekken zien hoe en wat. Daarna gaan jullie als koppel bij elkaar oefenen. Massage technieken komen aan bod maar ook tips in standjes en het toevoegen van fun toys/trucs en "how to play".  Dit om die magie weer terug te krijgen in jullie slaapkamer maar ook daarbuiten in het dagelijkse leven.

Ervaar het zelf

Je kan bij recensies lezen hoe andere cliënten het ervaart hebben. Maar de beste manier om er achter te komen wat het met jullie kan doen is het zelf te ervaren.

Boek daarom een privé sessie of kom naar één van mijn workshops.

Duur privé koppel sessie: 3,5 uur

Kosten: €450,- incl. btw.

 

PS: Aub. vooraf aangeven of je een penis of vagina massage wil oefenen.

Wil je beide oefenen dan zijn de kosten € 899,95 incl. btw. en tijdsduur 8 uur. Eten en drinken wordt dan volledig voor jullie verzorgd.

PPS: Ben je single maar wil je wel leren hoe je een ander kan laten genieten?

Dan kun je ook een privé sessie boeken. Ik zorg voor een live model om op

te oefenen.

 

bottom of page