Over mij

"In een veilige en relaxte omgeving  wil ik graag mensen

terug brengen naar hun eigen kern. I'm Opening Up their body".

Bernadette

Bernadette is al 13 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer. Sinds 2015 bestaan haar werkzaamheden voornamelijk uit het geven van coaching sessies, personal developmentcursussen en het faciliteren van diverse workshops over onder andere communicatie, het vinden van je Life Purpose en authentiek overkomen. 

 

4 jaar geleden is Bernadette in aanraking gekomen met Tantra. Door vele persoonlijke tantrische ervaringen, ontdekkingen en opgedane kennis, merkte Bernadette een nieuw talent bij zichzelf: het geven van tantrische lingam en yoni massages. Of zoals ze zelf zegt, een Cock of Pussy massage. 

 

Enthousiast is zij veelvuldig gaan oefenen op honderden mensen, wat resulteerde in 2016 met het behalen van haar diploma als Professioneel Bodyworker met specialisme “heilzame bekken massage”. 

 

Om naast 1-op-1 sessies, nog meer mensen van dienst te kunnen zijn heeft Bernadette diverse workshops ontwikkeld waarbij zowel mannen als vrouwen leren zichzelf of een partner te masseren. Verbinding, relatie en communicatie zijn daarnaast belangrijke thema’s in haar workshops. 

 

Intentie, techniek, fun en playfulness. Voor Bernadette draait het bij een massage om deze 4 zaken. De intentie om dienstbaar te zijn. De techniek om een lichaam compleet te openen. De fun en playfulness om jouw seksleven meer spanning en speelsheid te geven. 

 

Zij weet hoe belangrijk en krachtig de seksuele energie in een lijf is. Deze professioneel te laten ontwaken in het lichaam van mannen en vrouwen is haar hoogste doel. Het meest bijzondere van haar manier van masseren is nog wel dat zij in staat is om jouw lichaam een imprint mee te geven die blijvend is. Een imprint waarbij je vanuit een ontspannen en herladen lichaam, het dagelijkse leven op een meer relaxtere manier beleeft. Stress heeft dan minder vat op je lichaam omdat het lekker open is en je eigen unieke levens energie er doorheen stroomt. 

 

Haar motto:

"Gebruik jouw meest krachtige seksuele energie om al je dromen te verwezenlijken".