top of page

Over mij

"In een veilige en relaxte omgeving  wil ik graag mensen

terug brengen naar hun eigen kern. I'm Opening Up their body".

openingup-woman.jpg
Opening Up | Over mij.
Zen Stones
Bernadette

Bernadette is al 13 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer. Sinds 2015 bestaan haar werkzaamheden voornamelijk uit het geven van coaching sessies, personal developmentcursussen en het faciliteren van diverse workshops over onder andere communicatie, het vinden van je Life Purpose en authentiek overkomen. 

 

In 2014 is Bernadette in aanraking gekomen met Tantra. Door vele persoonlijke tantrische ervaringen, ontdekkingen en opgedane kennis, merkte Bernadette een nieuw talent bij zichzelf: het geven van tantrische lingam en yoni de-armouring massages. 

 

Enthousiast is zij veelvuldig gaan oefenen en daarnaast passende opleidingen gaan volgen om van een hobby haar beroep te maken. Dit resulteerde in het behalen van de volgende diploma's :

- Professioneel Bodyworker met specialisme “heilzame bekken massage” in 2016

- Professioneel facilitator/trainer in het geven van workshops in 2017

- Hormoon en menstruatie specialist in 2018

- Medisch Basis Kennis in 2019

- Psycho Sociale  Basis Kennis in 2020

Om naast 1-op-1 sessies, nog meer mensen van dienst te kunnen zijn heeft Bernadette diverse workshops ontwikkeld waarbij zowel mannen als vrouwen leren zichzelf of hun partner te masseren. Verbinding, relatie en communicatie zijn daarnaast belangrijke thema’s in haar workshops. 

 

Intentie, techniek, fun en playfulness. Voor Bernadette draait het bij een massage om deze 4 zaken. De intentie om dienstbaar te zijn. De techniek om jouw lichaam compleet te openen. De fun en playfulness om jouw seksleven meer spanning en speelsheid te geven en omdat Bernadette zelf die fun voelt tijdens het geven van haar diensten.

 

Zij weet hoe belangrijk en krachtig de seksuele energie in een lijf is. Om deze professioneel te laten ontwaken in het lichaam van mannen en vrouwen is haar hoogste doel. Het meest bijzondere van haar manier van masseren is nog wel dat zij in staat is om jouw lichaam een imprint mee te geven die blijvend is. Een imprint waarbij je vanuit een ontspannen en herladen lichaam, het dagelijkse leven op een meer relaxtere manier beleeft. Stress heeft dan minder vat op je lichaam omdat het lekker open is en je eigen unieke levens energie er doorheen stroomt. 

 

Haar motto:

"Gebruik jouw meest krachtige seksuele energie om al je dromen te verwezenlijken".

bottom of page