top of page

Workshops

Tantra, lingam en yoni massages, polariteit, relatie, playfulness and fun!

Lingam de-armouring massage workshop van Opening Up
1: Tantric Lingam massage

In een veilige en relaxte omgeving leren jullie als koppel (of gelegenheidskoppel) in theorie en praktijk hoe je een penis en anus de-armouring massage geeft en ontvangt. Jullie leren d.m.v. oefeningen hoe je verbinding krijgt met elkaar en wat je kan doen om met meer fun en playfulness het nog spannender te maken binnen de relatie. De penis massage oefeningen doe ik live voor op een model zodat iedereen de kans krijgt om duidelijk te zien hoe de technieken zijn.  Stap voor stap worden jullie begeleid door het hele proces. Er is voldoende tijd en ruimte om vragen te stellen. Na gegeven instructies gaan jullie als koppel zelf aan de slag. Door het direct te doen, leer je het snelste.  Mijn partner en ik zijn erbij om hulp te bieden daar waar nodig is. De man is tijdens de massage sessie naakt. De vrouw bepaald zelf of zij gekleed blijft of niet (lingerie, spannend pakje mag ook).  

Duur workshop: 4,5 uur (Maximaal 15 koppels)

Kosten: €125,- p.p.  (€ 250,- per koppel)

Bedragen zijn incl. btw en materialen excl. eten/drinken en € 1,00 ticket kosten

Lingam en yoni de-armouring massage voor koppels van Opening Up
RTL4_Life is Beautiful_wit.png
Tantra workshop voor koppels. Opening Up.
2: Tantric Lingam & Yoni massage

In een veilige en relaxte omgeving leren jullie als koppel (of gelegenheidskoppel) in theorie en praktijk hoe je een penis, vagina en anus de-armouring massage geeft en ontvangt. Jullie leren d.m.v. oefeningen hoe je verbinding krijgt met elkaar en wat je kan doen om met meer fun en playfulness het nog spannender te maken binnen jullie relatie. De massage oefeningen doe ik voor op een model zodat iedereen de kans krijgt om duidelijk te zien hoe de technieken zijn.  Stap voor stap worden jullie begeleid door het hele proces. Er is voldoende tijd en ruimte om vragen te stellen. Na gegeven instructies gaan jullie als koppel zelf aan de slag. Door het direct te doen, leer je het snelste. Mijn partner en ik zijn erbij om hulp te bieden daar waar nodig is. De man/vrouw is tijdens de massage sessie naakt. De partner bepaald zelf of hij/zij gekleed blijft of niet (lingerie, spannend pakje mag ook).

 

Duur workshop: 13.00 uur tot 23.00 uur 

Kosten: € 275,- p.p. (€ 550,- per koppel)

Bedragen zijn incl. btw, eten / drinken en materialen excl. € 1,00 ticket kosten

3: Tantra introduceren in je leven

Een reden om een relatie met iemand te hebben is om te groeien en liefdevol te beminnen. Elkaar aanmoedigen het beste uit jezelf te halen. Ondersteunen maar ook elkaar los kunnen laten. De ander de ruimte te geven zelf te ontdekken of om fouten te kunnen en mogen maken. Naast dit groeien heb je ook een (seksuele) energetische verbindingen met elkaar.  En hoe goed we ook ons best doen, soms is die verbinding moeilijk te maken of zelfs geheel weg. Hoe komt dat nu? Wat kun je als persoon of koppel doen om de verbinding te herstellen of juist te verdiepen en spannender te maken? Tantra toevoegen in je leven is een goede manier om dit voor elkaar te krijgen. Maar hoe doe je dat?

 

Opening Up neemt je in deze workshop mee op een (eerste?) ontdekkingstocht wat tantra betekend en hoe je een tantrisch leven krijgt/onderhoud. Welke voordelen of nadelen heeft het en "What's in it for me/us?" 

In een veilige en relaxte omgeving leren jullie als individu/koppel meer over:
- waarom je Überhaupt aangetrokken wordt tot een ander 
- hoe het komt dat een relatie na een tijd af kan vlakken
- valse verwachtingen 
- waarom je wel of niet seksueel actief bent in de relatie 
- conditioneringen en ego patronen 
- welke invloed heeft de menstruatie cyclus van een vrouw op de relatie 
- inzicht in het mannelijke en vrouwelijke (wat vinden zij belangrijk) 
- polariteit 
- seksualiteit 
- hoe krijg je een verdiepende tantrische relatie en hoe hou je deze vast

- verbinding maken op een tantrische manier

- communicatie en openheid

- opening up (jezelf en een ander voelen)

Deze workshop bied je de mogelijkheid om jezelf, een ander en je relatie vanuit een ander oogpunt te belichten. Het betreft theorie maar ook veel praktijk oefeningen waardoor je dingen niet alleen bedenkt maar zeker ook voelt. Dit is een non-seksuele workshop (kleding blijft aan) voor koppels en singles.

 

Duur workshop: 10.00 uur tot 17.00 uur

Kosten : €99,- p.p.      

Bedragen zijn incl. btw, 

Excl. drinken, lunch en € 1,00 ticket kosten.

Tantra workshop voor koppels. Opening Up.
4: The benefit of going Deep
In een veilige en relaxte omgeving leren jullie als koppel (of gelegenheidskoppel) in theorie en praktijk hoe je een penis de-armouring massage geeft en hoe je een deep throat geeft en ontvangt. Jullie leren d.m.v. oefeningen hoe je verbinding krijgt met elkaar en wat je kan doen om met meer fun en playfulness het nog spannender te maken binnen jullie relatie. 
We gaan ook dieper in over het onderwerp deep throat. Hoe, waar, wanneer doe je dat en wat is het doel van een deep throat. Wat zijn de voordelen voor hem/haar en wat zijn de mogelijke risico’s als je het ondoordacht doet.
We gaan praten over dit onderwerp in praktische zin maar ook over de mogelijke oordelen, angst, schaamte of afkeer gevoelens. Over vertrouwen en overgave en hoe deze te krijgen. En niet onbelangrijk is een stuk anatomie. Beelden maken dingen soms duidelijker dan woorden.
Naast theorie gaan we ook vooral doen. Voordat een goede deep throat uitgevoerd kan worden is het heel belangrijk dat de penis van de man stijf maar relaxed is. Om dat voor elkaar te krijgen gaan we de man in het bekkengebied eerst de-armouren. Daarna gaan we over tot het deep throat gedeelte. Julie krijgen tips en extra tools van ons om het deep throaten iets extra’s mee te geven en het spel wat ontstaat tussen twee personen intenser te maken en meer fun te creëren. We prikkelen de zintuigen, bekkengebied van de man en het orale/hals gebied van de vrouw.

Duur workshop: 10.00 uur tot 17.00 uur

Kosten: €199,50 p.p. (€ 399,- per koppel)

Bedragen zijn incl. btw, eten / drinken en materialen excl. € 1,00 ticket kosten

Workshops under construction. Opening Up.
Workshops under construction

Women Opening Up (alleen vrouwen). Leer jezelf ontdekken 

Men Opening Up (alleen mannen). Leer jezelf ontdekken 

 

Workshops coming UP soon.

bottom of page