top of page

za 16 feb

|

De locatie wordt later bepaald

The benefit of going Deep

We gaan dieper in op het onderwerp deep throat. Hoe, waar, wanneer doe je dat en wat is het doel van een deep throat. Wat zijn de voordelen voor hem/haar en wat zijn de mogelijke risico’s als je het ondoordacht doet. We gaan praten over dit onderwerp maar ook doen. Durf jij het met je partner aan?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
The benefit of going Deep
The benefit of going Deep

Tijd en locatie

16 feb 2019, 10:00 – 17:00

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

The benefit of going Deep

Wat houdt de workshop in?

In het verleden heb ik deze workshop Deep Throat à la tantra genoemd. Echter werd deze titel niet altijd met even open armen ontvangen. De tekst "Deep throat" schrok menig mensen af. Er kwamen oordelen dan wel veroordelingen van mensen die niet bij droegen aan het integere deel van deze workshop. En ik kon die mensen geen ongelijk geven. Ik reageerde namelijk in het verleden ook zo. Maar hoe komt dit nu? Waarom willen mensen er niets of juist wel iets over deep throat weten?

Tijdens de workshop gaan we gaan dieper in op het onderwerp deep throat. Hoe, waar, wanneer doe je dat en wat is het doel van een deep throat. En belangrijker nog.... Wat zijn nu de voor en/of nadelen voor hem/haar. Is het een "mannen" ding of kan het juist een intiem koppel ding zijn? En hoe zit het met de dienstbaarheid vanuit een tantrisch oogpunt?

Samen zoeken we het allemaal uit. We gaan praten over dit onderwerp in praktische zin maar ook over die mogelijke oordelen, angst, schaamte of afkeer gevoelens. Over vertrouwen en overgave en hoe deze te krijgen.

En niet onbelangrijk is een stuk anatomie. Beelden maken dingen soms duidelijker dan woorden.

Naast woorden en theorie gaan we ook vooral doen. Voordat een man een goede deep throat met iemand kan doen is het heel belangrijk dat de penis van de man stijf maar ook relaxed is. Om dat voor elkaar te krijgen gaan we de man in het bekkengebied eerst de-armouren. Daarna gaan we over tot het deep throat gedeelte. Jullie krijgen tips en extra tools van ons om het deep throaten iets extra’s mee te geven en het spel wat ontstaat tussen twee personen intenser te maken en meer fun te creëren. We prikkelen de zintuigen, bekkengebied van de man en het orale/hals gebied van de vrouw.

Na alle inspanning staat er een welverdiende maaltijd klaar en kunnen we rustig alles met elkaar nog even nabespreken.

Wij hopen jullie al een beetje warm te hebben gemaakt voor deze leuke maar letterlijk en figuurlijke ook diepe workshop.

Tijdens de workshop ga je alle oefeningen doen met je eigen partner of gelegenheidspartner. De vrouwen blijven gekleed of mogen naar eigen gevoel een leuke setje kleding aantrekken om het speelse gedeelte extra sfeervol te laten zijn. De heren zullen naakt zijn tijdens de de-armouring massage en tijdens de deep throat oefening.

Het spreekt voor zich dat het team van Opening Up ten allen tijde respectvol en integer zal blijven naar de deelnemers.

Mocht u vragen hebben of nog meer info willen ontvangen dan kunt u altijd even contact opnemen met Opening Up (info@openingup.nl / www.openingup.nl).

Tickets

 • 1 koppel going deep normaal

  Workshop ticket voor 1 koppel. Prijs is incl. btw materialen, vegan eten, koffie, thee en water.

  € 285,00
  Verkoop geëindigd op
 • Early Bird 1 koppel going deep

  Early bird ticket voor 1 koppel. De prijs is incl. btw. materialen, vegan eten, koffie, thee en water.

  € 250,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page